آی تیکت نیوز https://news.iticket.ir خبرها و رویدادهای سینمایی Sun, 24 Nov 2024 07:53:24 +0000 fa-IR hourly 1 آغاز اکران فیلم «هفتاد سی» در چرخه رقابت کمدی‌ها+تیزر https://news.iticket.ir/8784/ Sun, 24 Nov 2024 07:49:24 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8784 آی تیکت نیوز - آغاز اکران فیلم «هفتاد سی» در چرخه رقابت کمدی‌ها+تیزرفیلم کمدی «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری از ۷ آذر وارد چرخه اکران می شود]]> آی تیکت نیوز - آغاز اکران فیلم «هفتاد سی» در چرخه رقابت کمدی‌ها+تیزر

به گزارش آی تیکت نیوز؛ فیلم کمدی «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری از ۷ آذر وارد چرخه اکران می شود و با پیش‌فروش ۳۰۸ میلیون تومانی در هفته اول، شروع قابل قبولی را تجربه کرده است.
این فیلم، که به فهرست پرفروش‌ترین آثار کمدی امیدوار است، اکنون جایگاه نهم جدول فروش هفتگی را به خود اختصاص داده و توجهات را به رقابت تازه میان آثار کمدی سینمای ایران جلب کرده است.
فیلم سینمایی «هفتاد سی» یک کمدی اجتماعی ایرانی است که در سال ۱۴۰۲ به کارگردانی بهرام افشاری و تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان ساخته شده است. این فیلم نخستین تجربه کارگردانی افشاری محسوب می‌شود. بازیگران اصلی فیلم شامل بهرام افشاری، هوتن شکیبا و الهه حصاری هستند.
«هفتاد سی» به مسائلی مانند ازدواج، روابط عاطفی، شغل و خانواده می‌پردازد و تلاش می‌کند تا تصویری واقعی از زندگی در دهه چهارم زندگی ارائه دهد.

]]>
آغاز اکران فیلم «هفتاد سی» در چرخه رقابت کمدی‌ها+تیزر - آی تیکت نیوز nonadult
شکوه و حاشیه در بیست‌وسومین جشن حافظ https://news.iticket.ir/8781/ Sun, 24 Nov 2024 07:32:49 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8781 آی تیکت نیوز - شکوه و حاشیه در بیست‌وسومین جشن حافظشب گذشته، بیست‌وسومین دوره جشن حافظ با معرفی بهترین‌های سینما و تلویزیون در سالی پر از چالش برگزار شد. این مراسم با اهدای جوایز، حضور ستارگان و حاشیه‌های جذاب بار دیگر توجه مخاطبان را به خود جلب کرد.]]> آی تیکت نیوز - شکوه و حاشیه در بیست‌وسومین جشن حافظ

به گزارش آی تیکت‌نیوز؛ شب گذشته، سالن مراسم بیست‌وسومین جشن حافظ با شور و هیجان خاصی برگزار شد. این رویداد با معرفی بهترین‌های سینما و تلویزیون همراه بود و چهره‌های برجسته هنری ازجمله بازیگران، کارگردانان و عوامل پشت‌صحنه جوایز خود را دریافت کردند.

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های مراسم، تقدیر ویژه از پیشکسوتان عرصه بازیگری بود که با تشویق حضار همراه شد. این رویداد همچنین به‌واسطه لباس‌های خاص و طراحی‌شده هنرمندان و حضور خانواده‌های بازیگران فضایی دوستانه و صمیمی داشت.

در بخش حواشی، اشتباهات کوچک در اعلام نام‌ها و شور و اشتیاق طرفداران در بیرون سالن از نکات جالب توجه بود. همچنین، صحبت‌های برندگان هنگام دریافت تندیس‌ها که گاه جنبه‌های احساسی و گاه طنزآمیز داشت، حال‌وهوای جشن را متنوع‌تر کرد.

این مراسم بار دیگر اثبات کرد که جشن حافظ نه‌تنها به‌عنوان یک جایگاه مهم هنری بلکه به‌عنوان بستری برای دیده‌شدن جوانان مستعد و یادآوری خاطرات پیشکسوتان، اهمیت دارد.

جشن حافظ با حضور و استقبال بسیاری از هنرمندان همچون مهران مدیری، رضا عطاران، شهاب حسینی، احسان علیخانی، جواد عزتی، سروش صحت، کمال تبریزی و بسیاری دیگر در تالار وزارت کشور برگزار شد.

قبل از هر اتفاقی با پخش تصاویری از پایه‌گذار جشن حافظ «علی معلم» حاضران در برنامه با تشویق‌هایش به او احترام کردند.

نشان عباس کیارستمی اولین جایزه جشن حافظ بود که رسول نجفیان و همایون ارشادی با هم برای اهدای جایزه روی صحنه حاضر شدند.

این نشان به احمد بهرامی برای کارگردانی فیلم شهر خاموش رسید.

جایزه فیلم کوتاه بخشی دیگر از اهدای جوایز بود.‌ برای این بخش سینا ساعی و سعید پورصمیمی در جایگاه حاضر شدند.

سعید پورصمیمی تندیس بهترین فیلم کوتاه را اعلام کرد و این جایزه به امید میرزایی برای فیلم تنها کنار هم رسید.

در این بخش تقدیر فیلم کوتاه هم بود که لوح جشن حافظ به امیر محمد زند برای فیلم 1052 اهدا شد.

او پس از دریافت لوح جشن حافظ گفت: جایزه گرفتن از دست سعید پورصمیمی برای من خیلی جذاب و دلنشین بود و باعث افتخار شدو

برای اهدای جایزه بهترین فیلم مستند مژده لواسانی مجری تلویزیون و علیرضا منصوریان فوتبالیست مشهور روی صحنه آمدند.

تندیس بهترین فیلم مستند به احسان عمادی برای مستند فرار از قصر رسید.

برای اهدای تندیس بهترین دستاورد فنی و هنری در بخش تلویزیون بهزاد فراهانی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون روی صحنه حاضر شد.

او نام جواد عزتی را اعلام کرد اما باعث تعجب همه شد. مجری در توضیح این اتفاق گفت پاکت‌ها با هم‌ جا به جا شدند.

بهزاد فراهانی جایزه جواد عزتی را زودتر اعلام کرد. چرا که جایزه دستاورد فردی ویژه به جواد عزتی برای کارگردانی تمساح خونی و بازیگر سه فصل سریال زخم کاری رسید.

او پس از دریافت جایزه از مردم و تشویق‌هایشان که امیدآفرین است تشکر کرد.

جایزه بهترین دستاورد فنی و هنری تلویزیون به بهترین فیلمبرداری در میان سریال‌ها به علیرضا زرین دست برای سریال شبکه مخفی زنان رسید. او از افشین هاشمی کارگردان این سریال تقدیر کرد و او را هنرمند بزرگی دانست.

برای جایزه یک عمر فعالیت نوشتاری جواد طوسی منتقد سینما و امید معلم روی صحنه حاضر شدند.

این جایزه یک عمر فعالیت نوشتاری در بیست و سومین جشن حافظ به دکتر امیرهوشنگ هاشمی تنکابنی اختصاص پیدا کرد.

امید معلم درباره جایزه ویژه هیئت داوران در بخش سینما یک توضیحی داد و گفت سالی که گذشت داریوش مهرجویی را از دست دادیم و از مسئولان می‌خواهیم پرونده او و همسرش را پیگیری کنند تا تکلیف روشن شود. سال‌ها می‌گذرد شخصیتی همچون داریوش مهرجویی پرورش پیدا کنند.

این جایزه به مسعود کیمیایی تعلق می‌گیرد که در جشن حضور نداشت. جواد طوسی پیام او را قرائت کرد: آقای کیمیایی تلفنی سلام‌شان را رساندند و به دلیل مشکل پا نتوانستند در جشن حاضر شوند.

کیمیایی در این یادداشتش گفته است: به زودی خوب می‌شوم و فیلمی می‌سازم و جان و ذات من در پی او بوده است. علی معلم دوست و برادر من بود. از کسانی که خائن‌کشی را دیدند تشکر و قدردانی را دارم.

جایزه بخش سینما به مسعود کیمیایی اختصاص پیدا کرد. ابن خبر هم اعلام شد که قرار است فیلم خائن‌کشی چند روز آینده اکران خودش را آغاز کند.

اهدای جوایز جشن حافظ با جایزه علی معلم برای یک عمر فعالیت هنری ادامه پیدا کرد. در این بخش آذر معماریان روی صحنه حاضر شد.

شهاب حسینی نام مرتضی عقیلی را آورد و گفت امشب به شوق دیدارش به جشن حافظ آمد. این جایزه به او اهدا شد.

برای بخش اهدای بهترین فیلمنامه سریال تلویزیونی محمدحسین فرحبخش و هدایت هاشمی روی صحنه حاضر شدند. تندیس حافظ بهترین سریال تلویزیونی به آیدا پناهنده و ارسلان امیری برای سریال در انتهای شب رسید.

آیدا پناهنده بعد از دریافت جایزه ابراز خرسندی کرد که در انتهای شب مورد تحسین و استقبال قرار گرفت. امیدوارم بتوانیم در کنار موضوعات جنایی، پلیسی و قاچاق درباره اتفاقات مختلفی حرف بزنیم و این مسیر را باز کنند.

در ادامه اهدای جوایز، آنونس نامزدهای بهترین بازیگر کمدی پخش شد. بهاره رهنما و رابعه اسکویی برای اهدای جوایز روی صحنه حاضر شدند.

این جایزه به سوگل خلیق برای بازی در سریال دفتر یادداشت اختصاص پیدا کرد. او بعد از دریافت جایزه از رضا عطاران و کمک‌های او تقدیر کرد.

نامزدهای بهترین بازیگر مرد کمدی به نمایش درآمد. در این بخش بیوک میرزایی و علی صادقی روی صحنه حاضر شدند.

این جایزه به قدرت الله ایزدی برای سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره رسید. او پس از دریافت جایزه گفت: من این جایزه را به مردم هدیه می‌کنم که باعث شدید ما بزرگ شویم. از سروش صحت تشکر می‌کنم که این مسیر را باز کرد با او کار کنم. صحت به هرکسی که با او کار می‌کند را آموزش می‌دهد.

با پخش شدن آنونس نامزدهای بازیگران زن درام، نوبت به اهدای جوایز در این بخش رسید. در این بخش نوید محمودی و یوسف تیموری روی صحنه حاضر شدند.

جایزه به ژیلا شاهی برای سریال داریوش تعلق پیدا کرد. او پس از دریافت این جایزه گفت: من تشکر می‌کنم از هادی حجازی‌فر و نوید محمودی که این فضا را فراهم کرد دوباره تجربه خوبی را داشته باشم.

یوسف تیموری از اینکه فضایی فراهم می‌شود ورزشکاران هم در جشن حافظ حضور پیدا می‌کنند تشکر می‌کنم.

در ادامه جشن حافظ نوبت به اهدای جوایز بخش بهترین بازیگر درام رسید. بهرام بهرامیان و جلیل فرجاد در این بخش روی صحنه آمدند.

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد به پارسا پیروزفر رسید و او پس از دریافت این جایزه گفت: واقعا افتخاری بود در یک گروه خوب و حرفه‌ای و نقشی که بسیار با جزئیات و دقیق نوشته شده و از آیدا پناهنده پ عوامل در انتهای شب تشکر می‌کنم.

اهدای جایزه بهترین کارگردانی سریال بخش دیگری از این مراسم بود. تندیس بهترین کارگردانی سریال به سامان مقدم اهدا شد که خودش در مراسم غایب بود و مهسا حجازی برای دریافت این جایزه روی صحنه حاضر شد.

آیتمی درباره داریوش مهرجویی و حضور او در جشن حافظ پخش شد. حاضران در سالن ایستاده او را تشویق کردند.

نامزدهای بهترین سریال تلویزیونی و پلتفرم‌های استریم آنلاین نامزدهایش را معرفی کرد. از جمشید گرگین و ناصر هاشمی دو بازیگر شناخته شده دعوت شد روی سن آمدند.

تندیس بهترین سریال تلویزیونی و پلتفرم‌های استریم آنلاین به محمد یمینی برای سریال در انتهای شب اختصاص پیدا کرد.

در بخش دیگری از مراسم نوبت به اهدای جایزه بهترین خواننده سریال و فیلم رسید. در این دو جایزه داده می‌شود که پارسا پیروزفر و رضا یزدانی روی صحنه حاضر شدند.

جایزه به محسن چاووشی برای خوانندگی فیلم بی‌بدن رسید و او حضور نداشت و ابوالفضل اکبری به نمایندگی از چاووشی این جایزه را گرفت.

دیگر جایزه این بخش هم به علیرضا قربانی برای خوانندگی فیلم مست عشق رسید. او پس از دریافت جایزه گفت: از هیئت داوران و عوامل فیلم مست عشق تشکر می‌کنم.

از علیرضا قربانی خواسته شد اجرایی داشته باشد و او بخشی از آهنگ فیلم مست عشق را زنده اجرا کرد.

با پخش آنونس بهترین چهره یا شوی تلویزیونی‌، نوبت به جایزه این بخش رسید. برای اهدای این جایزه بهمن فرمان‌آرا روی صحنه آمد. این جایزه به مهران مدیری رسید.

او بعد از دریافت جایزه گفت خیلی خوشحالم از بهمن فرمان آرا این جایزه را گرفتم.

جایزه هیئت داوران به جوکر و احسان علیخانی رسید. او پس از دریافت این جایزه این نکته را مطرح کرد هیچ چیزی به اندازه خنداندن مردم حالمان را خوب نمی‌کند و فکر کردم می‌توانم در سال 1403 در کنار این همه تلخی، شیرینی را روی لبان مردم بیاوریم. به نظرمن ساخت جوکر خیلی شرایط فنی سخت و پیچیده‌ای دارد و پخش آن به مراتب سخت‌تر است.

برای بخش بهترین فیلمبرداری سینمایی، پولاد کیمیایی روی صحنه حاضر شد. جایزه این بخش به مسعود سلامی برای مدیر فیلمبرداری فیلم خائن‌کشی اختصاص پیدا کرد.

دیبا زاهدی روی صحنه آمد تا جوایز بهترین تدوین جشن حافظ اهدا شود. این جایزه به میثم مولایی برای فیلم تفریق اختصاص پیدا کرد.

تندیس بهترین دستاورد فنی و هنری تلویزیونی که برای اهدای جایزه سام نوری، سیاوش خیرابی و شهره سلطانی روی صحنه حاضر شدند.

تندیس این بخش به سهیل دانش اشراقی به عنوان منشی صحنه خائن‌کشی اختصاص پیدا کرد.
برای اهدای جایزه بخش بهترین فیلمنامه سبنما مریم مومن و زهرا داودنژاد روی صحنه آمدند و تندیس به آرمان خوانساریان برای فیلم جنگل پرتقال اختصاص پیدا کرد.
بهترین بازیگر زن سینما بخش دیگری از اهدای جوایز جشن حافظ بود. در این بخش دو جایزه اهدا شد و علی اوجی و محمدرضا علیمردانی روی صحنه حاضر شدند.
اولین جایزه به فیلم سینمایی بی بدن و الناز شاکردوست رسید.
تندیس بهترین بازیگر زن سینما به بنفشه صمدی برای بازی در فیلم خورشید آن ماه رسید.
بخش دیگر مراسم بهترین بازیگر مرد سینما اختصاص داشت که علی سرابی و مارال بنی‌آدم روی صحنه حاضر شدند. در این بخش هم دو جایزه داشت. جایزه اول به رضا عطاران رسید.
دومین تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد سینما به میلاد کی مرام رسید و او این نکته را مطرح کرد که بسیار خوشحال است این جایزه را می‌گیرد اما همه‌مان بدانیم اگر مردم نباشند و حمایت نکنند اتفاقی در هنر این مرز و بوم پیش نمی‌رود.
برای اهدای تندیس بهترین کارگردانی سینما گلاب آدینه و نورا هاشمی روی صحنه آمدند. این جایزه به سروش صحت رسید و او برای کارگردانی صبحانه با زرافه‌ها رسید.
آخرین جایزه جشن حافظ به بهترین فیلم سینما اختصاص پیدا کرد. برای این بخش ساغر استاد شریف و امید معلم روی صحنه حاضر شدند.
او بیانیه هیئت داوران را خواند و برای انتخاب فیلم به نظر قطعی نرسید و تندیس بهترین فیلم به هیچ‌کدام نرسید و امیدوارم اتفاقی رقم بخورد بهترین فیلم‌ها و ژانرها را در سینمای ایران داشته باشیم و این پیامی برای مدیران این عرصه است.

]]>
فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماه https://news.iticket.ir/8770/ Sat, 23 Nov 2024 11:16:51 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8770 آی تیکت نیوز - فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماهفروش آبان‌ماه سینماهای کشور اعلام شد. بر مبنای این آمار، سینماها در آبان توانستند به فروش بیش از 205 میلیارد تومان دست پیدا کنند.]]> آی تیکت نیوز - فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماه

به گزارش آی‌تیکت نیوز و نقل قول از روابط عمومی موسسه سینما شهر، تعداد مخاطبان سینماهای کشور در آبان‌ماه به 3 میلیون و 921 هزار 384 نفر رسید که این میزان بیننده با 87 هزار و 795 سانس، فروشی بیش از 205 میلیارد تومان را به همراه داشت.

از بین روزهای اکران سینما، جمعه 11 آبان‌ماه رکورد تازه‌ای به ثبت رساند و فروشی بالغ بر 13 میلیارد و 836 میلیون تومان رقم خورد. همچنین سه‌شنبه 15 آبان‌ماه پربیننده‌ترین روز سینما بود و در این روز 265 هزار و 299 نفر به دیدن فیلم‌های اکران شده رفتند.

10 فیلم پر فروش اکران شده سینما در آبان‌ماه هم به ترتیب عبارتند از:

1-زودپز

فروش نهایی: 97,156,293,000

تعداد تماشاگر: 1,794,019 نفر

2-صبحانه با زرافه‌ها

فروش نهایی: 59,415,386,500

تعداد تماشاگر: 1,005,700 نفر

3-ببعی قهرمان

فروش نهایی: 22,851,410,500

تعداد تماشاگر: 570,831 نفر

4-باغ کیانوش

فروش نهایی: 5,286,906,500

تعداد تماشاگر: 133,257 نفر

5-مفت بر

فروش نهایی: 3,783,267,500

تعداد تماشاگر: 73,129 نفر

6-تگزاس 3

فروش نهایی: 3,299,430,000

تعداد تماشاگر: 59,288 نفر

7-پول و پارتی

فروش نهایی: 3,151,645,000

تعداد تماشاگر: 63,548 نفر

8-شهر گربه‌ها 2

فروش نهایی: 2,789,493,000

تعداد تماشاگر: 68,510 نفر

9-قلب رفته

فروش نهایی: 1,445,232,500

تعداد تماشاگر: 35,490 نفر

10-قیف

فروش نهایی: 1,170,277,100

تعداد تماشاگر: 22,447 نفر

در آبان‌ماه 1403، پردیس‌های سینمایی تهران همچنان بیشترین مخاطب را به خود جذب کردند. پردیس کورش پر مخاطب‌ترین سینمای کشور بود و سایر سینماهای بزرگ نیز سهم مهمی در رشد فروش گیشه داشتند. در ادامه 10 سینمای پر مخاطب کشور معرفی می‌شوند:

1-پردیس کورش (تهران)

تعداد مخاطب: 169,333 نفر

فروش کل: 110,895,600,000 ریال

2-پردیس ایران مال (تهران)

تعداد مخاطب: 123,014 نفر

فروش کل: 84,461,950,000 ریال

3-پردیس هنر شهر آفتاب (شیراز)

تعداد مخاطب: 80,811 نفر

فروش کل: 49,263,950,000 ریال

4-پردیس هویزه (مشهد)

تعداد مخاطب: 79,566 نفر

فروش کل: 47,145,600,000 ریال

5-پردیس آزادی (تهران)

تعداد مخاطب: 73,159 نفر

فروش کل: 48,091,200,000 ریال

6-پردیس اکو مال (کرج)

تعداد مخاطب: 70,695 نفر

فروش کل: 43,678,600,000 ریال

7- پردیس پارک بازار (مشهد)

تعداد مخاطب: 64,614

فروش کل: 22,815,700,000 ریال

8-پردیس لوتوس مال (تهران)

تعداد مخاطب: 59,971 نفر

فروش کل: 35,738,300,000 ریال

9- پردیس مگا مال (تهران)

تعداد مخاطب: 58,834 نفر

فروش کل: 36,274,200,000 ریال

10- پردیس ویلاژ توریست (مشهد)

تعداد مخاطب: 85,519

فروش کل: 31,691,050,000 ریال
آی تیکت نیوز - فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماه آی تیکت نیوز - فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماه آی تیکت نیوز - فروش 205 میلیاردی سینماها در آبان‌ماه

]]>
«زودپز» جایگاه خود را باز پس می‌گیرد؟ https://news.iticket.ir/8765/ Sun, 17 Nov 2024 06:58:34 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8765 آی تیکت نیوز - «زودپز» جایگاه خود را باز پس می‌گیرد؟در این مطلب به تحلیل پرفروش‌ترین فیلم‌های هفته گذشته سینمای ایران می‌پردازیم.]]> آی تیکت نیوز - «زودپز» جایگاه خود را باز پس می‌گیرد؟
به گزارش آی‌تیکت نیوز؛ هفته‌ای که گذشت برای گیشه سینمای ایران روزهای پیچیده‌ای را رقم زد؛ با کاهش مجموع فروش و تغییر در جایگاه فیلم‌های پرفروش، رقابت میان «صبحانه با زرافه‌ها»، «زودپز»، و «ببعی قهرمان» شدت گرفت. روند نزولی فروش کل سینمای ایران در حالی به ثبت رسید که انتظار می‌رفت فیلم‌های جدید بتوانند تحول مثبتی ایجاد کنند.
بر اساس آمار سمفا تا بامداد یکشنبه ۲۷ آبان، سینمای ایران با نمایش ۴۸ فیلم در ۲۰ هزار و ۶۸۰ سانس طی هفته گذشته، میزبان بیش از ۸۷۳ هزار مخاطب بوده و مجموع فروش ۴۵ میلیارد و ۳۷۹ میلیون تومان را به ثبت رسانده است. این میزان نسبت به هفته قبل کاهش هفت میلیارد تومانی را نشان می‌دهد.
رقابت نزدیک: «صبحانه با زرافه‌ها» در صدر
فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» به کارگردانی سروش صحت، در هفته سوم اکران خود توانست با فروش ۱۸ میلیارد و ۲۸۳ میلیون تومان و جذب ۳۱۹ هزار مخاطب، برای اولین بار در صدر جدول فروش قرار گیرد. این فیلم که در روزهای ابتدایی اکران، زیر سایه «زودپز» قرار داشت، اکنون با اختلافی ناچیز، توانسته گوی سبقت را برباید.
فیلم کمدی «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان، با فروش ۱۸ میلیارد و ۲۷۶ میلیون تومان در هفته گذشته، اندکی از رقابت با «صبحانه با زرافه‌ها» عقب افتاد. این فیلم که پیش‌تر به مدت سه هفته پرفروش‌ترین فیلم جدول بود، اکنون در جایگاه دوم قرار گرفته است. با توجه به ماهیت کمدی این اثر، این احتمال وجود دارد که بازاریابی مجدد بتواند فروش آن را در هفته‌های آینده افزایش دهد.
«ببعی قهرمان»: انیمیشنی که همچنان می‌درخشد
انیمیشن «ببعی قهرمان» با فروش ۴ میلیارد و ۲۲۶ میلیون تومان در جایگاه سوم قرار گرفت. این اثر با وجود کاهش یک میلیاردی فروش هفتگی، همچنان از محبوب‌ترین انیمیشن‌های سال است و حضور آن در میان سه فیلم برتر گیشه، نقطه قوتی برای سینمای کودک محسوب می‌شود.فیلم‌های تازه‌وارد و چالش دیده شدن
از میان آثار تازه اکران شده، فیلم «سه جلد» به کارگردانی مهدی اسماعیلی توانست فروش هفتگی خود را به ۱۷۱ میلیون تومان افزایش دهد و جایگاه نهم را تصاحب کند. همچنین فیلم «نبودنت» ساخته کاوه سجادی حسینی با رشد نسبی، در جایگاه سیزدهم قرار گرفت. این در حالی است که برخی آثار جدید همچون «شبگرد» و «قیف» همچنان با چالش جدی در جذب مخاطب مواجه‌اند.

انیمیشن‌ها در مسیر صعود؟
در کنار «ببعی قهرمان»، انیمیشن «ایلیا: در جست‌وجوی قهرمان» نیز توانست با افزایش فروش خود به ۲۷ میلیون تومان، از رده آخر به جایگاه هفدهم جدول صعود کند. این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای انیمیشن‌های ایرانی در جذب مخاطبان خانوادگی است.

آثار اکشن و درام؛ رکود ادامه دارد
فیلم‌های اکشن و درام مانند «قلب رقه» و «مفت‌بر» همچنان در وضعیت نزولی قرار دارند. این آثار که در گذشته فروش خوبی را تجربه کرده بودند، اکنون جایگاه خود را به آثار کمدی و انیمیشن داده‌اند.

رقابت تنگاتنگ میان «صبحانه با زرافه‌ها» و «زودپز» می‌تواند در هفته‌های آینده جذابیت بیشتری ایجاد کند. از سوی دیگر، حضور پررنگ انیمیشن‌ها و آثار خانوادگی نشان‌دهنده تغییر سلیقه مخاطبان سینمای ایران است. به نظر می‌رسد اکران فیلم‌های متنوع‌تر و تلاش برای بازاریابی مؤثرتر بتواند بار دیگر روند صعودی فروش سینما را احیا کند.

]]>
معاونین ارزشیابی و نظارت،توسعه مدیریت و منابع و مدیر عامل موسسه سینما شهر معرفی شدند https://news.iticket.ir/8759/ Sat, 16 Nov 2024 14:47:23 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8759 آی تیکت نیوز - معاونین ارزشیابی و نظارت،توسعه مدیریت و منابع و مدیر عامل موسسه سینما شهر معرفی شدندرئیس سازمان سینمایی در احکامی جداگانه معاونین ارزشیابی و نظارت، توسعه مدیریت و منابع و مدیر عامل موسسه سینما شهر را معرفی کرد.]]> آی تیکت نیوز - معاونین ارزشیابی و نظارت،توسعه مدیریت و منابع و مدیر عامل موسسه سینما شهر معرفی شدند

به گزارش آ‌ی‌تیکت نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، بر اساس احکام صادره از سوی رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، روح‌الله حسینی به عنوان معاون جدید ارزشیابی و نظارت، مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع و حبیب ایل بیگی مدیرعامل موسسه سینما شهر معرفی شدند.
علاوه بر این اصغر فارسی نیز به عنوان مشاور راهبردی رئیس سازمان سینمایی معرفی شد.
در این احکام همچنین از خدمات و زحمات حبیب ایل بیگی معاون اسبق ارزشیابی و نظارت، اصغر فارسی معاون اسبق توسعه و مدیریت و منابع سازمان سینمایی و نیز هاشم میرزاخانی مدیرعامل اسبق موسسه سینما شهر تقدیر و تشکر شد.
آشنایی با کارنامه معاون جدید ارزشیابی و نظارت
سیدروح‏الله حسینی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و دانشیار گروه مطالعات اروپا در دانشکدة مطالعات جهان است. وی پیش از این در دانشگاه تهران، سمت‏های مختلف علمی و اجرایی از جمله مدیریت گروه مطالعات اروپا، ریاست موسسة مطالعات آمریکای شمالی و اروپا و معاونت علمی دانشکدة مطالعات جهان را برعهده داشته و به‏ واسطة فعالیت‏های علمی و اجرایی خود به‏عنوان استاد نمونة دانشگاه تهران، استاد نمونة دانشگاه‏های تهران و علوم پزشکی تهران در حوزة بین‏الملل، و معاون آموزشی برتر دانشگاه در سال‏های مختلف معرفی شده است. حسینی از سال 1392 تا سال 1400در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان مدیر کل دفتر مطالعات و دانش سینمایی، رئیس شورای جشنواره‏های سازمان امور سینمایی، مدیرکل دفتر جشنواره‏ها و بین‏الملل سازمان امور سینمایی و عضو موسس، دبیر شورای علمی و مدیرعامل مدرسه ملی سینمای ایران فعالیت کرده است و برخی از آثار مهم سینمای کوتاه ایران از جمله فیلم “حیوان”، برندة بخش سینه‏فونداسیون جشنواره کن، و “شب تولد” در مدرسه ملی سینمای ایران تولید شده‌اند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، در زمینة ترجمه، نگارش و انتشار مقاله، داستان و شعر نیز کارنامة قابل توجهی دارد. چاپ بیش از 60 مقاله در مجلات مختلف علمی و ترویجی دربارة سینما، ادبیات و هنر ایران و اروپا، به زبان‏های فرانسوی، انگلیسی و فارسی و نیز نگارش رمان‏های “محمود”، “من هم کورونا گرفتم”، “کهکشان‏ها، تو و خدا و من”، مجموعه داستان “موج‏ها و دریاها” و دفاتر شعر “پس از نیمه‏شب” و “اینشتین و عاشق”، در تهران و پاریس از جملة این آثار محسوب می‏شوند.
همچنین تدریس “جامعه و فرهنگ اروپا”، “جریان‏های هنری و ادبی در اروپا”، “متفکرین معاصر فرانسوی”، “روش تحقیق در مطالعات بین‏رشته‏ای” و “سینمای فرانسه” در دانشگاه تهران ازجمله فعالیت های حسینی محسوب می‌شود.
نگاهی به کارنامه معاون جدید توسعه مدیریت و منابع
مهدی شفیعی دارای مدرک دکتری پژوهش هنر، کارشناسی ارشد کارگردانی، کارشناس مهندسی عمران بوده و پیش از این مسئولیت‌هایی چون: معاون اجرایی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی، مدیر عامل و عضو هیأت مدیره موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران و مدیر مسئولی روزنامه‌ ایران را برعهده داشته است. علاوه براین در سابقه وی مدیرکلی هنرهای نمایشی، مشاور مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان نیز دیده می‌شود. عضویت در شورای سیاست‌گذاری ششمین و هفتمین دوره پژوهش سال سینمای ایران، دبیری دومین جشنواره آموزشگاه‌های آزاد سینمایی، دبیری شورای سیاست‌گذاری جشن مهر سینمای ایران، دبیر اجرایی نشست بین‌المللی مدیران رسانه‌های شرق در تهران، ریاست اجلاس مدیران تئاتر کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا، عضویت شورای سیاست‌گذاری چهار دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، عضویت در گروه طراحان و مشاوران احداث مجتمع‌های فرهنگی‌هنری و تالارهای نمایشی از دیگر فعالیت‌های مهدی شفیعی معاون جدید توسعه مدیریت ومنابع سازمان سینمایی است.
نگاهی به کارنامه مدیر عامل جدید موسسه سینما شهر
حبیب ایل بیگی دارای مدرک کارشناسی علوم سیاسی و کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل است و پیش از این مسئولیت‌هایی چون: قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی، معاون فرهنگی و پژوهشی بنیاد سینمایی فارابی، مدیر سه دوره المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران و معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی را برعهده داشته است.

وی همچنین رئیس هیات مدیره و مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران، دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل حوزه هنری را نیز برعهده داشته است.
مدیر روابط عمومی سیما فیلم، مسئول سینمای مطبوعات جشنواره فیلم فجر (سه دوره)، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم کودک و نوجوان دوره بیستم، مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مدیر روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه سینمای جوان (چهار دوره)، معاون اداره کل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران از جمله دیگر فعالیت های وی در سالهای گذشته بوده است.
نگاهی به کارنامه مشاور راهبردی رئیس سازمان سینمایی
اصغر فارسی دارای مدرک کارشناس ارشد تاریخ و تمدن ملل اسلامی است . وی پیش از این مسئولیت‌های مختلفی چون معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مدیرکل منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن و وابسته فرهنگی در جمهوری آذربایجان، فدراسیون روسیه، نخجوان ، را برعهده داشته است. معاون مدیرکل پشتیبانی و تشریفات سازمان فرهنگ و ارتباطات، رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری، رئیس کارگروه ماموریت‌های موقت خارج از کشور، رئیس کارگروه شفاف‌سازی، مسئول اجرائی برگزاری نهمین دور مجلس خبرگان و… از جمله دیگر فعالیت های اوست.

]]>
کونان اوبراین مجری مراسم اسکار ۲۰۲۵ شد https://news.iticket.ir/8755/ Sat, 16 Nov 2024 14:34:17 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8755 آی تیکت نیوز - کونان اوبراین مجری مراسم اسکار ۲۰۲۵ شدکونان اوبراین، مجری و کمدین مشهور آمریکایی، برای اولین بار به عنوان میزبان مراسم جوایز اسکار انتخاب شد. این مراسم که یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای سینمایی جهان است، در تاریخ دوم مارس ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد.]]> آی تیکت نیوز - کونان اوبراین مجری مراسم اسکار ۲۰۲۵ شد

به گزارش آی‌تیکت نیوز، اوبراین جایگزین جیمی کیمل، مجری با سابقه چهار دوره میزبانی اسکار، شده است. کیمل اعلام کرده که از حضور در مراسم پیش رو انصراف داده است.

مروری بر فعالیت‌های کونان اوبراین
کونان اوبراین یکی از چهره‌های برجسته دنیای سرگرمی و تلویزیون است. او فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۱۹۹۳ آغاز کرد و به مدت ۱۷ سال میزبان برنامه محبوب “Late Night with Conan O’Brien” بود. این برنامه، که به‌واسطه سبک طنز هوشمندانه و گفتگوهای جذابش شهرت داشت، اوبراین را به یکی از محبوب‌ترین مجریان تلویزیون تبدیل کرد.

او علاوه بر برنامه‌های تلویزیونی، در حوزه‌های دیگر نیز فعال بوده است. اوبراین میزبان پادکست موفق “Conan O’Brien Needs a Friend” است و برنامه تلویزیونی دیگری با عنوان “Conan O’Brien Must Go” نیز در کارنامه خود دارد. همچنین، او پیش‌تر اجرای مراسم‌های بزرگی چون جوایز «امی» (۲۰۰۲ و ۲۰۰۶) و «ام‌تی‌وی» (۲۰۱۴) را بر عهده داشته است.

آمار و ارقام مربوط به اسکار گذشته
مراسم اسکار ۲۰۲۴ با حضور ۱۹.۵ میلیون بیننده در آمریکا برگزار شد و فیلم «اوپنهایمر» با هفت جایزه، موفق‌ترین اثر آن دوره بود. برای اسکار ۲۰۲۵، نامزدها در تاریخ ۱۷ ژانویه معرفی خواهند شد.

میزبانی اوبراین در مراسم پیش رو، انتظار می‌رود به این رویداد انرژی و جذابیت تازه‌ای ببخشد. اوبراین با طنز منحصر به فرد و سابقه درخشان خود، امید بسیاری را برای یک شب به‌یادماندنی در تاریخ سینما برانگیخته است.

]]>
آیا “زودپز” رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟ https://news.iticket.ir/8747/ Wed, 13 Nov 2024 12:26:29 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8747 آی تیکت نیوز - آیا "زودپز" رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟فیلم «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان با ترکیبی از کمدی و واقعیت‌های تلخ دهه ۶۰، به سینما بازگشته است. آیا این فیلم می‌تواند تماشاگران را در فضای خاص و پرتنش آن سال‌ها غرق کند یا در دام کلیشه‌های رایج کمدی‌های جنگی گرفتار شده است؟]]> آی تیکت نیوز - آیا "زودپز" رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟

به گزارش آی‌تیکت نیوز؛ رامبد جوان که بیشتر با آثار کمدی و طنز در تلویزیون و سینما شناخته می‌شود، این‌بار دست به تولید فیلمی متفاوت زده است. «زودپز»، روایتی از روزهای پرتنش موشک‌باران تهران در دهه ۶۰، از زاویه‌ای جدید به جنگ ایران و عراق نگاه می‌کند. در این اثر، جوان تلاش کرده تا با ادغام کمدی و واقعیت‌های اجتماعی، فضایی نوستالژیک خلق کند که برای مخاطبان هم سرگرم‌کننده باشد و هم تلنگری به حافظه تاریخی آن‌ها بزند.
آی تیکت نیوز - آیا "زودپز" رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟
رامبد جوان، کارگردانی است که به‌خاطر حساسیت بالایش نسبت به مسائل اجتماعی و زبان طنزی که به کار می‌گیرد، در سال‌های اخیر جایگاه ویژه‌ای در سینما و تلویزیون ایران پیدا کرده است. با این حال، ورود او به فضایی چون دوران موشک‌باران تهران و بازسازی حال‌وهوای جنگ، گامی جسورانه محسوب می‌شود که به‌خوبی توانسته مخاطبان را به‌سوی پرده‌های سینما بکشاند.

در نقاط قوت فیلم «زودپز»، می‌توان به تیم بازیگری قدرتمند آن اشاره کرد که ترکیبی از استعدادهای نام‌آشنا نظیر محسن تنابنده و نوید محمدزاده هستند. تنابنده و محمدزاده با تکیه بر مهارت‌های خود توانسته‌اند نقش‌های خود را طبیعی و باورپذیر ایفا کنند، و این باعث می‌شود تا مخاطب بهتر با فضای فیلم ارتباط برقرار کند. با وجود اینکه این زوج تازه سینمای کمدی محسوب می‌شوند اما نتیجه کار رضایت‌بخش بوده‌است.
آی تیکت نیوز - آیا "زودپز" رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟
علاوه بر این، طراحی صحنه و بازسازی فضای دهه ۶۰ تهران از نکات مثبت فیلم است. مخاطب به‌واسطه این طراحی‌ها به دوران جنگ برمی‌گردد و حتی با چالش‌های روزمره مردم در آن دوران آشنا می‌شود.

اما از سوی دیگر، «زودپز» به دلیل تکرار برخی کلیشه‌های سینمای جنگ و تلاش برای القای پیام‌های اجتماعی از طریق طنز، در برخی از لحظات، انسجام داستانی خود را از دست می‌دهد. در برخی صحنه‌ها، پرداخت طنز به جنگ ممکن است بیش از حد ساده‌انگارانه به‌نظر برسد و همین موضوع سبب می‌شود که فیلم گاهی از عمق واقع‌گرایانه فاصله بگیرد.
آی تیکت نیوز - آیا "زودپز" رامبد جوان می‌تواند مخاطبان سینما را به دوران جنگ برگرداند؟
در مجموع، «زودپز» تلاش رامبد جوان برای ترکیب کمدی و درام تاریخی است که با موفقیت نسبی همراه بوده و تماشای آن تجربه‌ای جدید برای علاقمندان سینما به ارمغان می‌آورد. اگرچه فیلم به نقاط ضعف قابل‌توجهی نیز مبتلا است، اما به‌عنوان یک کمدی تلخ تاریخی، توانسته توجه تماشاگران را جلب کند و مخاطب را به فکر وادارد و در ادامه به سینما بکشاند.

]]>
اسامی فیلم‌های دوره چهارم گروه سینمای فرهنگ اعلام شد https://news.iticket.ir/8744/ Wed, 13 Nov 2024 12:15:27 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8744 آی تیکت نیوز - اسامی فیلم‌های دوره چهارم گروه سینمای فرهنگ اعلام شدبعد از پایان اکران دوره سوم، فیلم‌های مورد حمایت گروه سینمایی فرهنگ در دوره چهارم اعلام شد.]]> آی تیکت نیوز - اسامی فیلم‌های دوره چهارم گروه سینمای فرهنگ اعلام شد

به گزارش روابط عمومی موسسه سینما شهر، گروه سینمایی فرهنگ کار خود را از اواسط تیر ماه آغاز کرد و تا کنون از 15 فیلم با تعریف آثار سینمایی فرهنگی حمایت کرده‌است.

حال با اتمام سه دوره اکران، پنج فیلم شه سوار، آغوش باز، استاد، شهر گربه‌ها 2 و نفرین آرتا به عنوان فیلم‌های مورد حمایت گروه سینمایی فرهنگ در دوره چهارم اعلام شدند.

گروه سینمایی فرهنگ با هدف حمایت از آثار سینمایی فرهنگی که امکان باقی ماندن بر پرده سینما را به صورت طولانی مدت ندارند و ممانعت از تسخیر گیشه توسط فیلم‌های تجاری و مهجور ماندن دیگر فیلم‌ها تشکیل شده‌است.

لازم به ذکر است فیلم‌های جامعه هدف این گروه آثاری است که از کف فروش افتاده و دیگر سرگروه ندارند. بنابراین با قرار گرفتن در گروه سینمایی فرهنگ جان تازه‌ای به آن‌ها داده می‌شود و امکان ادامه اکران به مدت ۵ هفته و ۵ سانس در هر روز را خواهند داشت.

]]>
۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند https://news.iticket.ir/8733/ Mon, 11 Nov 2024 12:07:29 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8733 آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اندفیلم‌های ترسناک معمولاً با ورود به دنیای خیالی هیولاها و ارواح، ترس را به اوج می‌رسانند، اما وقتی این داستان‌ها بر اساس رویدادهای واقعی ساخته شوند، هراس تماشاگران دوچندان می‌شود. در این گزارش، با ۱۰ فیلم ترسناک آشنا شوید که الهام‌گرفته از حوادث واقعی‌اند و مرز میان واقعیت و خیال را در ذهن مخاطب درهم می‌شکنند.]]> آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند

فیلم‌های ترسناک اغلب به دنیای ناشناخته‌ها و موجودات خیالی می‌پردازند، اما برخی از آنها بر اساس رویدادهای واقعی ساخته شده‌اند و همین موضوع، ترس و وحشت آنها را دوچندان می‌کند. این دسته از فیلم‌ها تماشاگران را درگیر کابوس‌هایی می‌کنند که ریشه در حقیقت دارند و با دانستن اینکه آنچه بر پرده‌ی سینما رخ می‌دهد می‌تواند واقعیت داشته باشد، تجربه‌ی تماشا را هولناک‌تر می‌کنند. در این گزارش، ۱۰ فیلم برتر در این ژانر را که بر اساس وقایع واقعی ساخته شده‌اند، معرفی خواهیم کرد.
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند1. The Texas Chainsaw Massacre (1974)
خلاصه:
داستان گروهی از جوانان است که در تگزاس به چنگ یک خانواده‌ی آدمخوار گرفتار می‌شوند. شخصیت «لدر فیس» با اره‌برقی و ماسکی از پوست انسان، وحشت اصلی فیلم است.

نقد:
این فیلم با الهام از جنایات «اد گین» ساخته شده است، گرچه داستان آن تخیلی است، اما نمادهای ترسناکی که از واقعیت گرفته شده، فیلم را ترسناک‌تر کرده‌اند. استفاده از جلوه‌های طبیعی و ایجاد فضای وحشت‌زا، آن را به یکی از فیلم‌های برجسته ترسناک تاریخ تبدیل کرده است.

شناسنامه:
کارگردان: توبی هوپر | بازیگران: مرلین برنز، گونار هانسن | مدت زمان: ۸۳ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند2. The Ghost And The Darkness (1996)
خلاصه:
داستان واقعی دو شیر آدمخوار در آفریقا که جان تعداد زیادی از کارگران راه‌آهن را گرفتند و با شکار خود، وحشت را به منطقه آوردند.

نقد:
این فیلم با نمایش واقع‌گرایانه‌ی هیولاهای طبیعت و چالش‌های انسان در برابر حیوانات وحشی، ترسی بی‌واسطه را به تصویر می‌کشد. بازی‌های متقاعدکننده‌ی بازیگران نیز نقش مهمی در عمق بخشیدن به داستان دارند.

شناسنامه:
کارگردان: استیون هاپکینز | بازیگران: وال کیلمر، مایکل داگلاس | مدت زمان: ۱۰۹ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند3. Amityville II: The Possession (1982)
خلاصه:
خانواده‌ای به خانه‌ای جدید در آمیتی‌ویل نقل مکان می‌کنند، اما به‌زودی متوجه حضور نیروهای اهریمنی در این خانه می‌شوند که زندگی‌شان را به کابوسی دائمی تبدیل می‌کند.

نقد:
با الهام از داستان‌های جن‌گیری، این فیلم تلاش دارد با استفاده از عناصر ماوراءالطبیعی و جلوه‌های صوتی و بصری، فضایی پرتنش و دلهره‌آور خلق کند. بازی‌های قوی بازیگران نیز تأثیر داستان را بیشتر کرده است.

شناسنامه:
کارگردان: دامیا دامیا | بازیگران: جیمز اولسن، برت یانگ | مدت زمان: ۱۰۴ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند4. The Mothman Prophecies (2001)
خلاصه:
یک روزنامه‌نگار به تحقیق درباره‌ی یک موجود افسانه‌ای به نام «مرد شاپرکی» می‌پردازد که در حوادثی مرموز در یک شهر کوچک دیده شده است.

نقد:
فیلم با تمرکز بر شخصیت‌پردازی و داستان‌پردازی هوشمندانه، توانسته فضایی متروک و ترسناک ایجاد کند. استفاده از جنبه‌های روانشناختی نیز به تجربه‌ی ترس درونی کمک کرده است.

شناسنامه:
کارگردان: مارک پلینگتون | بازیگران: ریچارد گی‌یر، لورا لینی | مدت زمان: ۱۱۹ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند5. The Amityville Horror (1979)
خلاصه:
خانواده‌ای به خانه‌ای جدید در آمیتی‌ویل می‌روند اما با حضور نیروهای شرور در این خانه مواجه می‌شوند که آرامششان را بر هم می‌زند.

نقد:
این فیلم، با تمرکز بر عناصر ماوراءالطبیعی و تعلیق‌های مداوم، تماشاگران را درگیر ترسی بی‌پایان می‌کند. استفاده از افکت‌های صوتی و نوری به خلق فضای دلهره‌آور کمک بسیاری کرده است.

شناسنامه:
کارگردان: استوارت روزنبرگ | بازیگران: جیمز برولین، مارگو کیدر | مدت زمان: ۱۱۷ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند6. The Fourth Kind (2009)
خلاصه:
فیلمی بر اساس وقایع واقعی مربوط به آدم‌ربایی‌های بیگانگان در آلاسکا، که یک روانشناس به بررسی این موارد پرداخته و خود نیز درگیر می‌شود.

نقد:
فضای مستندگونه‌ی فیلم و نمایش مصاحبه‌های واقعی به شدت به باورپذیری آن کمک کرده و فضایی هراس‌انگیز را ایجاد کرده است. این فیلم در زمره‌ی آثار قابل توجه در ژانر آدم‌ربایی‌های بیگانگان قرار می‌گیرد.

شناسنامه:
کارگردان: اولاتونده اوسانسامی | بازیگران: میلا یوویچ، الیاس کوتیاس | مدت زمان: ۹۸ دقیقه
آی تیکت نیوز - ۱۰ فیلم ترسناکی که بر اساس واقعیت ساخته شده‌اند7. The Conjuring (2013)
خلاصه:
دو محقق ماوراءالطبیعه، خانواده‌ای را که دچار فعالیت‌های شیطانی در خانه‌شان شده‌اند، کمک می‌کنند.

نقد:
این فیلم، با کارگردانی هنرمندانه و بهره‌گیری از داستان واقعی، تماشاگران را به تجربه‌ای از وحشت روانشناختی عمیق می‌کشاند. فضاسازی و استفاده از رنگ‌های تاریک در صحنه‌ها به شدت ترسناک است.

]]>
سینماها روز جمعه تا ساعت 17 تعطیل است https://news.iticket.ir/8728/ Mon, 11 Nov 2024 10:45:16 +0000 https://news.iticket.ir/?p=8728 آی تیکت نیوز - سینماها روز جمعه تا ساعت 17 تعطیل استسینماهای کشور روز جمعه ۲۵ آبان‌ماه و همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تعطیل است.]]> آی تیکت نیوز - سینماها روز جمعه تا ساعت 17 تعطیل است

به گزارش آی‌تیکت نیوز، به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) سینماهای سراسر کشور در روز جمعه ۲۵ آبان‌ماه از صبح تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند.

سینماهای سراسر کشور تا صبح جمعه فعال بوده و صبح تا عصر روز جمعه ساعت ۱۷ نمایش فیلم نخواهند داشت.

در حال حاضر فیلم های زودپز، صبحانه با زرافه‌ها، باغ کیانوش، نبودنت، سه جلد، شهر گربه‌های۲، پول و پارتی، ببعی قهرمان، مفت‌بر، قلب رقه، شبگرد، قیف، استاد، شه‌سوار، آنها مرا دوست داشتند، آغوش باز، در آغوش درخت، روزی روزگاری آبادان، سفر پرماجرا و لختگی در سینماهای سراسر کشور در حال اکران هستند.

]]>